Baristi, nádejní či súčasní… u nás je to takto:
Ako barista pracuješ s prvotriednou kávou a kávovou technikou, v tíme nadšencov, so vzácnymi hosťami, v mieste s hodnotami. Baristická práca u nás je práca namáhavá a krásne zmysluplná zároveň.
Ak po takej túžiš, čítaj:
AKO NÁŠ NOVÝ BARISTA
- Vieš načúvať želaniam hostí a s trpezlivosťou nájdeš v rozhovore so zákazníkom nápoj, po ktorý si prišiel
- Si rád v jednom kole, neštítiš sa práce
- Máš zmysel pre poriadok a pracuješ systematicky
- Si ranné vtáča a vyhovuje ti systém práce dlhý/krátky týždeň (víkendy máš skrátené)
@Coffeeslava
INFO K SPOLUPRÁCI
–> nástup január 2018 (zaškolovanie prebieha hneď, ako môžeš)
–> ponúkame zmluvu na TPP
–> pracujeme s prvotriednou výberovou kávou anglickej pražiarne Has Bean Coffee
–> nie je mýtus, že pracujeme s mlynčekom Mythos One a kávovarom Nueva Simonelli Appia, špičkovou kávovou technikou
Žufaňa sa podieľa na zvyšovaní povedomia o výberovej káve v Bratislave. Spoluorganizujme kávový festival Coffeeslava.
Ak chceš byť v tíme, kde sa to hmýri, ozvi sa.
Píš na mail bistro@zufana.sk pár viet o sebe a dôvod, prečo chceš v Žufani pracovať do 2.1.2017.

@Coffeeslava
…ja len tack…: “pár viet o sebe a dôvod, prečo chceš v Žufani pracovať do 2.1.2017.” to uz asi nik nestihne, ci?!