Hľadáme kuchára, ktorý pracuje v gastre, lebo sa rád stará o ľudí. Rád varí tradične, a zároveň vie improvizovať. Je energický, no vie zachovať pokoj. Si to ty?
…
Čítaj ďalej…foodblog a bistro
/ Kris Hertelová Leave a Comment
Hľadáme kuchára, ktorý pracuje v gastre, lebo sa rád stará o ľudí. Rád varí tradične, a zároveň vie improvizovať. Je energický, no vie zachovať pokoj. Si to ty?
…
Čítaj ďalej…/ Kris Hertelová Leave a Comment
Naháňame sa za cieľmi, na autobus, vyzdvihnúť deti zo škôlky. Pomalosť musí makať, aby sme si ju vpustili do života. Darí sa jej preraziť napríklad v kuchyni: Pomaly lejeme olej k žĺtkam, pomaly pečieme mäso. My v Žufani sme pri tvorbe a ochutnávaní jarného menu spomalili. Bol to krásny zážitok, o ktorý sa chceme podeliť.
…
Čítaj ďalej…/ Kris Hertelová Leave a Comment
2. Sakra… dvojhviezdičková recenzia. Bez komentára.
S pocitom neistoty hútam, ktorý z týchto dvoch scenárov práve nastal.
…
Čítaj ďalej…
Baristi, nádejní či súčasní… u nás je to takto:
Ako barista pracuješ s prvotriednou kávou a kávovou technikou, v tíme nadšencov, so vzácnymi hosťami, v mieste s hodnotami. Baristická práca u nás je práca namáhavá a krásne zmysluplná zároveň.
Ak po takej túžiš, čítaj:
Existujú tri spôsoby, ako si získať srdce každého, zaručene každého:
…
Čítaj ďalej…This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.