Tie najlepšie raňajky v Bratislave ti urobíme v lese

21 júna, 2024

Legendárna žufaňácka maslová praženica, ktorá sa zľahka rozteká po čerstvom chrumkavom chlebíku. Krupicová kaša s Cacaucom, ktorá vonia ako nedeľné ráno u babky či tvarohový Miláčik, ktorého spotreba sa už v našom Žufete snáď môže rovnať spotrebe pitnej vody. To je len zopár „highlightov“ raňajkového menu, z ktorého sa idú vaše chuťové poháriky zblázniť!

Víkendové a sviatočné raňajky v bufete Žufet v mestských lesoch sú zážitkom, ktorý si počas leta v Bratislave nemôžete nechať ujsť. Ale že naozaj! Naše legendárne kombá pre hladošov spolu s výberovou kávou sú lákadlom, ktoré nenájdete na žiadnom brunchi či raňajkách v meste. Keď sa budovala raňajková kultúra v Bratislave, boli sme pri tom a robíme to stále s rovnakou láskou.

Tie najlepšie bratislavské raňajky vás nečakajú pri električkovej zastávke alebo na nábreží Dunaja. Sú v lese, v malom okienku s terasou, ktorá prekypuje životom, farbami, hlasmi, štebotom vtákov, štrnganím tanierov a dokonca aj ich občasným vylizovaním.

Ako vyzerá to najlepšie bratislavské raňajkové menu?

Raňajky v každý víkend a sviatok

Raňajky si v našom Žufete môžete vychutnať počas leta každú sobotu, nedeľu, ale aj cez sviatky. Raňajkové menu sa začína podávať o 9:00 a pokračujeme až do 11:30. Bez problémov sa tak u nás najedia ranné vtáčatá, ale aj tí, ktorí v soboty doháňajú spánkový deficit.

Zavítajte cez leto do našej lesnej raňajkárne, ktorú nájdete na Partizánskej lúke na Železnej studničke. Radi vás osviežime limonádou po rannom behu alebo preberieme k životu kvalitnou kávou, ktorá vám vytesní z hlavy všetky spomienky na kávu vo vašom korporátnom „open-office“. Tie najlepšie bratislavské raňajky sú aj toto leto v lese v našom Žufete.