Vitaj v (staro)novej Žufani

Vynovenú prevádzku sme otvorili v sobotu 27.4.2019. V tomto blogu ti chceme predstaviť všetky NOVINKY.

 
18 novembra, 2019

Zmenili sme otváraciu dobu

PONDELOK až PIATOK sme otvorení od 7:00 do 16:00

Teplé raňajky z kuchyne podávame od 7:00 do 10:30, po tomto čase ochutnaj raňajkové kaše, párky, nátierky a koláče. Od 11:30 podávame obed, a to až do zatvorenia. Zvýšili sme počet porcií denných špeciálov a malo by sa stať len výnimočne, že obed nezostane do záverečnej.

VÍKENDY a SVIATKY ťa čakáme od 8:00 do 16:00 (áno aj v nedeľu) s celodennými raňajkami a brunchom, víkendovým obedovým špeciálom.

Máme viac miest na sedenie

Pribudlo osem miest na sedenie, aj keď vieme, že cez víkend sa vás na laviciach potlačí viac. Systém rezervácií zostáva pôvodný – búknuť stôl si cez víkend môžeš len telefonicky na čas otvorenia o 8.00, cez týždeň bez obmedzení. Ak je plno, počkaj na stôl v rade s kamošmi, daj si prechádzku v okolí alebo choď na Miletičku a vráť sa.
Od mája pribudne aj terasa, miest opäť pribudne.

Vyhradili sme priestor len pre deti

Detisiek k nám chodí veľa a rado, preto majú odteraz špeciálne miesto v novom detskom kútiku. Pred vstupom doň deti vyzujte, zavrite za nimi „mriežku“ pre ich bezpečnosť a prosím pozvite ich k tomu, aby hračky po sebe pri odchode upratali.

Čapujeme zdarma filtrovanú vodu

Napojili sme vodu na systém Aqua IveKol, ktorý čistí vodu s reverznou osmózou. Čo to znamená? „Je to proces, ktorým sa z vody odstraňujú organické látky, baktérie a ťažké kovy. Zároveň zlepšuje kvalitu vody tým, že do nej pridáva minerály potrebné pre správny vývoj a zdravie človeka.” A tým je aj káva lepšia, aj čaj a vôbec všetko čo v Žufke piješ z našej dielne.

Niečo nové pod zub

Zima za nami, jar v plnom prúde a tak kým vypľujeme do sveta letné menu, ochutnávaj :
Tvarohovú ovsenú kašu s malinami a čokoládou (bezlepka)
Kalerábovo- brokolicový krém s petržlenovým pestom a klíčkami (vegan)
Hŕstkový prívarok s nakladanou cviklou a klíčkami (vegan) / s vajíčkom alebo s domácim údeným

Dovidenia a dozjedenia v našej novej „lesnej“ Žufani. Budeme rady, ak sa s nami podelíš o dojmy.
My sa zhodneme na jednom – pri vstupe cítiš vôňu stromov, jedla a ľudí.